top of page
Captura de pantalla 2023-09-29 a las 10.56.02.png

DESCOBREIX LA TEVA MILLOR PELL

Tractaments facials integratius

Captura de pantalla 2023-09-29 a las 10.58.45.png

TRACTAMENT  Signature

Tractament antiedat d'autor 100% individualitzat que proporciona una cura 360 º, mitjançant tècniques de massatge sculpting i principis actius específics, basats en les necessitats i la condició cutània.

1h30min

TRACTAMENT HOLISTIC-LIFT

Tractament regenerador 100% individualitzat que aporta fermesa, redefineix i remodela l'oval facial, recuperant el volum perdut mitjançant tècniques manuals de massatge holístic i punts energètics.

1h30min

TRACTAMENT HYDRATE+RELAX

Bany d´hidratació facial profunda que revitalitza la pell i minimitza els primers signes de l´edat, proporcionant vitalitat I lluminositat extrema.

60min

TRACTAMENT DETOXIFIQUE

Tractament de neteja profunda purificant que renova la pell mentre restaura la funció barrera i enforteix la microbiota cutània.

60min

CONNECTA AMB EL TEU COS

Tractaments corporals integratius

TRACTAMENT  Signature

Tractament personalizat corporal que promou l'eliminació de toxines, esculpi la figura i millora la fermesa i elasticitat cutània. Combina tècniques de drenatge limfàtic manual, maderoteràpia, vacuum i embolcall natural. (2 zones)

1h15min

DRENATGE LIMFÀTIC MANUAL

Massatge manual que afavoreix l'eliminació de les toxines, reabsorbeix els líquids i promou la salut tissular. És antiiflamatori, relaxant i potencia la resposta immunològica.

60min o 30 min

MASSATGE EMOCIONAL

Massatge complet d'autor que equilibra l'energía i les emocions, mitjançant l'estimulació de punts energètics reflexos, maniobres neurosedants i l'aplicació d'essències naturals. 

1h30min o 60min

PROGRAMA DE TRANSFORMACIÓ CORPORAL

Programa mensual de transformació holística 100% personalitzat que combina tècniques d´acupuntura, hàbits saludables, tractaments corporals i reeducació alimentària. Recomanat en processos de pèrdua o augment de pes, pre i post part.

Variable segons programa

bottom of page